Resultats de la cerca frase exacta: 18

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. coure al blau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Bullir un peix, generalment de riu, viu o que ha mort de poc, en un brou compost bàsicament d'aigua, sal i vinagre, l'acció del qual li dona un color blavós. [...]
2. formatge blau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge de pasta tova, malaxada, que presenta vetes de floridura de color blau o verd. [...]
3. te blau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Infusió de les flors de la planta Clitoria ternatea, de color blau intens. [...]
4. coure al blau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Bullir un peix, viu o acabat de matar, en un brou compost bàsicament d'aigua, vinagre i sal, l'acció del qual li dona un color blavós. [...]
5. peix blau en escabetx
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. amanida de pollastre i formatge blau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. meló amb formatge blau i nous
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. nyoquis amb múrgoles i salsa de formatge blau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. pastís de pastanaga i formatge blau amb api-rave cruixent
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. amanida de figues i raïm amb formatge blau i vinagreta de poma
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>